понеділок, 17 грудня 2012 13:27

"Призначення Азарова та Рибака — це якийсь постсовковий отстой" - нардеп

"Призначення Азарова та Рибака — це якийсь постсовковий отстой" - нардеп
Андрій Павловський: "Таке керівництво не гідне українського народу". Фото: www.depo.ua

Влада не зможе впоратися із другою хвилею економічної кризи, поки розповідає "фальшовані казки" про стан економіки країни.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

Коментуючи призначення прем'єр-міністра та спікера Верховної Ради, він наголосив: "Те, що призначили Азарова, Рибака — це якийсь "постсовковий отстой". Як можна призначати 67-річного дідуся того ж Рибака? Він навіть спілкується як в пізній період Брежнєва. У нього такі ж жарти, як у Брежнєва. Куди він? Чи той же Азаров. Це люди, які повністю ментально совкові".

Нардеп додав: "Як Азаров може зараз виводити країну з такої тяжкої економічної ситуації, коли в наступному році на Україну накотиться друга хвиля світової економічної кризи? Як з такими керівниками, які мислить категоріями адміністративними, репресивними, можна виводити країну з кризи?".

Павловський переконаний, що у 2013 році економічна ситуація в країні значно погіршиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість має прислухатися до опозиції та припинити на неї тиснути - Геращенко

"Далі ситуація буде ще гіршою. Але вони розповідають нам так, як звикли в Радянському союзі. Тобто, розповідають фальшиві казки. Розповідають нам про бюджет, фальшовані макропоказники, про якийсь курс долара на рівні 8 грн, який вони начебто збережуть у наступному році, хоча міжнародні організації кажуть, що він буде не менше 10 грн, а члени уряду ходять по парламенту і кажуть, що він буде 1 до 12. І ось ці фальшовані дані вони закладають при підрахунках бюджету. Той же дефіцит бюджету є втричі більший, ніж вони пишуть на папері, в реальності зовсім інші показники", - обурився парламентар.

Він наголосив: "Спасіння України та українського народу в тому, щоби якомога швидше від цих людей позбутися. Іншого шляху я не бачу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент може повернутися до бюджету та закону про рефрендум

"І це від кожного громадянина України залежить — як довго це знущання терпіти. Це залежить не тільки від опозиції. Народ має зрозуміти, що таке керівництво не гідне українського народу, що це ганебно", - підкреслив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «"Призначення Азарова та Рибака — це якийсь постсовковий отстой" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути