середа, 19 березня 2008 15:04

Регіони знову блокуватимуть Раду?

Регіони знову блокуватимуть Раду?
Партія регіонів готова в четвер заблокувати трибуну ВР, якщо до порядку денного не буде включене питання про заслуховування Генеральної прокуратури і СБУ по інциденту в Харкові. Про це в середу журналістам сказав лідер Партії регіонів Віктор Янукович

При цьому Янукович попередив, що Партія регіонів не тільки буде блокувати парламентську трибуну, але й може вдатися до публічних акцій. "І піднімемо регіони", - відзначив він.

Крім того, у середу Партія регіонів очікує реакції президента Віктора Ющенка, РНБО і Генпрокуратури на події в Харкові.

Раніше Партія регіонів повідомляла, що хоче заслухати інформацію про інцидент, що відбувся в Харкові. Мова йшла про захоплення Харківської міськради, а також про наїзд на мера МихайлаДобкіна і на депутата ДмитраСвяташа.

Однак голосування по цьому питанню була нерезультативним: ініціатива про запрошення ГПУ і СБУ в парламент була підтримана тільки 224 депутатами.

Перед цим народні депутати від Партії регіонів Інна Богословська, ДмитроШенцев, Святаш і ВолодимирСівкович подали на реєстрацію проект постанови "Про створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів системного порушення Конституції України і законів України управлінням Служби безпеки України в Харківській області, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Регіони знову блокуватимуть Раду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути