Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 10:30

"Регіони" вигнали американського політтехнолога через падіння рейтингу

"Регіони" вигнали американського політтехнолога через падіння рейтингу
Пол Манафорт, що керував політичними кампаніями Партії регіонів з 2005 року, звільнений з виборчого штабу. Причина - падіння рейтингу партії.

У штабі Партії регіонів, остаточне рішення про відмову від послуг американського політтехнолога було ухвалене 24 вересня. Джерело додало, що падіння рейтингу партії (на 5-7%) стало очевидне для керівництва штабу близько 10 днів тому.

Саме тоді "регіонали" повернулися до "антинатівської" риторики і до закликів про надання російській мові статусу другої державної.

Як повідомила кандидат в народні депутати від ПР Ганна Герман, вона не бачила Манафорта в штабі ПР з початку нинішньої передвиборчої кампанії: "Я не знаю про те, що він працює. Можливо, він і не працював, в будь-якому разі, мені про це нічого невідомо".

За словами кандидата в депутати від ПР Василя Хари, саме через залучення американців до роботи він залишив посаду керівника штабу в 2005 році. "Я спочатку був проти того, щоб залучати американців до роботи, - заявив Хара. "Людей, які не знають нашої специфіки, які невідомо на чиєму боці працюють, - на нашій або супротивників, - мені важко уявтити добросовісними і відданими роботі для перемоги. Якщо їх відсторонення і трапилося, то відбулося це надто пізно", - додав він, повідомляють "Экономические известия"


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вигнали американського політтехнолога через падіння рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути