четвер, 10 червня 2010 17:24

Регіонали хочуть "голови" депутатів НУ-НС

Регіонали хочуть "голови" депутатів НУ-НС

Генеральний прокурор Олександр Медведько повторно внесе на розгляд ВР подання про зняття недоторканості з нардепів Андрія Парубія та Юрія Гримчака.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив нардеп Андрій Парубій.

"Може через тиждень, може через місяць, але генпрокурор повторно внесе подання(про зняття недоторканості-Ред.). Я в цьому впевнений. Позиція регіоналів, щодо зняття недоторканості з мене та Юрія Гримчака не змінилася ", - зазначив депутат.

Він також зауважив, що Литвин, повернувши подання Медведьку лише виконав рішення регламентного комітету ВР.

"У п"ятницю на засідання регламентного комітету за участю представників опозиції розглядалося питання про зняття депутатської недоторканості. Переважною більшістю голосів було вирішено повернути подання як неналежно оформлене", - зауважив депутат.

Парубій також назвав справу, яку відкрила ГПУ стосовно нього несправедливою.

10 червня спікер ВР Володимир Литвин повернув генеральному прокурору Олександру Медведько подання щодо зняття недоторканості з нардепів Андрія Парубія та Юрія Гримчака.

Нагадаємо також, що у травні Генпрокуратура порушила кримінальну справу стосовно Андрія Парубія та Юрія Гримчака. Відомство на Різницькій звинувачує їх у зловживанні службовим становищем з метою перешкоджання діяльності спікера ВР Володимира Литвина.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали хочуть "голови" депутатів НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути