середа, 19 травня 2010 22:37

Парубій розповів, як Герман допомогла його сестрі

Парубій розповів, як Герман допомогла його сестрі

Народний депутат-"нунсівець" Андрій Парубій вважає незаконним можливе порушення проти нього та Юрія Гримчака кримінальної справи щодо подій у Верховні Раді 27 квітня.

Про це він заявив в ефірі програми Шустер Live.

"Нас хочуть посадити за те, що ми, зійшовши між собою попередньо у змову, Парубій і Гримчак, зробили незаконний вплив на голову Верховної Ради та інших депутатів, що унеможливило виконання ними своїх обов'язків. У мене виникає питання: кому з депутатів Партії регіонів чи провладної коаліції в цей день я перешкоджав виконанню його депутатських обов' язків? Чи був хтось із них, хто не проголосував?! Проголосували всі і навіть ті, кого не було у залі. Чи мали вони змогу виступати з трибуни ВР?! Мали. Весь зал був п' ять днів до цього заблокований. Я не мав змоги виступити з трибуни по "харківським угодам". Я не мав змоги проголосувати проти тої антиукраїнської угоди, а коли я намагався пройти до свого місця, на мене був здійснений напад", - розповів свою версію подій нардеп.

Парубій також розповів про деталі вчорашнього затримання міліцією його сестри за підозрою в отриманні хабара.

"Вчора була заарештована моя сестра. Вона протягом дня не мала доступу до адвоката. Жодного факту отримання хабара не було зафіксовано. Це підтверджує те, що сьогодні була порушена справа не проти неї, а по факту замаху на отримання хабара. Це з самого початку була брудна провокація. Цей час, я просто не знав, що з нею відбувається. "Швидка", яка приїхала до податкової, не могла до неї добратися. Тоді близько о пів на шосту дві фракції, - НУ-НС і БЮТ, - замовили перерву, і я зробив заяву. В якій я публічно звернувся до президента країни, до голови ВР, до керівника уряду з тим, щоб моя сестра мала доступ до адвоката. Потім я дізнався, що лікарям, які приїхали до неї і вимагали госпіталізації сестри, УБОЗ категорично відмовляв відвозити її в лікарню.

І, власне, в цей період мені подзвонила Ганна Герман, і я пояснив, що відбувається грубе порушення свободи людини, що моя сестра потребує госпіталізації, а працівники УБОЗ цьому перешкоджають. Наскільки мені відомо, вона після того дійсно подзвонила до керівника львівської обласної міліції і запитала, чи це правда. Він сказав, що розбереться, і дійсно, хвилин за 10-15 мою сестру лікарі повезли до лікарні. Це було під конвоєм, до речі. Ніякого звільнення як такого не було. До цього часу вона знаходиться у лікарні під наглядом двох працівників УБОЗу, які навіть не показують своїх посвідчень і не представляються, хто вони такі є", - обурився нардеп.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Парубій розповів, як Герман допомогла його сестрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути