середа, 19 травня 2010 22:12

Коновалюк розповів, як Гримчак палив шашки під українським стягом

Коновалюк розповів, як Гримчак палив шашки під українським стягом
Регіонал Валерій Коновалюк заявив, що був свідком того, як "нунсівець" Юрій Гримчак підпалив димову шашку у Верховні Раді. Про це він розповів в ефірі програми про головне на УТ-1.

"Я бачив як Гримчак запалив шашку під прапором. Потім для того, щоб вона розгорілась він кинув її під стяг, щоб її було важко прибрати і тоді я звернувся до журналістів, сказавши що це зробив він. Потім Гримчак сховав іншу шашку, яку не встиг підпалити, собі за ремінь", - сказав Коновалюк.

Він також повідомив, що дав у Генпрокуратурі відповідні свідчення проти Гримчака.

Коновалюк визнав, що під час бійки постраждали і "нунсівці", проте наголосив, що мова йде про зняття недоторканності із тих двох депутатів, які пронесли у ВР "димові шашки, запалили їх і підвели під ризик життя людей".

"Я переконаний, що це є прояв тероризму. Але ми розуміємо, що слідство має довести, яка була справді ситуація", - наголосив "регіонал".

У свою чергу "нунсівець" Володимир В"язівський заявив, що Андрій Парубій не приносив шашок у Раду. На запитання, чи є у нього відповідні докази нардеп сказав: "Я ж не можу довести, чи з шашкою зараз Коновалюк, чи ні. Я ж його не обшукував, коли він у студію прийшов".

В"язівський також повідомив, що до Генпрокуратури викликали і представників БЮТ, проте не назвав їхніх прізвищ. Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Коновалюк розповів, як Гримчак палив шашки під українським стягом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути