середа, 19 травня 2010 22:10

"Регіонали" уже сумніваються, що з Парубія знімуть недоторканність

"Регіонали" уже сумніваються, що з Парубія знімуть недоторканність

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що депутати мають понести відповідальність за безлади у Верховні Раді 27 квітня, хоча сумнівається, що з депутатів Андрія Парубія та Юрія Гримчака знімуть депутатську недоторканність.

Про це він заявив в ефірі програми Шустер Live.

"Я вважаю, що цьому має бути дана оцінка. Я проти того, щоб ми створювали прецедент. Виник жорсткий конфлік з обох сторін. Димові шашки несли загрозу життю і здоров'ю тим, хто був у залі Ради. І рукопашні бої не прикрашають український парламент. Це не перший випадок. Хотілося б, щоб таке більше не повторювалося. Хоча у це і важко віриться. Головне, що треба сідати за стіл, дивитися в очі один одному і домовлятись. Не виходить так - хай за стіл сідають керівники фракцій, актив. Не виходить у закритому режимі - запрошуємо ЗМІ, і хай люди дивляться і визначають, чия позиція подобається, чия - ні. А правоохоронці мають виконати свій обов' язок. Чи притягувати до кримінальної відповідальності - це вирішить сесійна зала. В мене великі сумніви, що парламент проголосує за такі рішення. У той же час я не можу виключати, що цього не буде", - зазначив "регіонал".

Після цього нардеп-"нунсівець" Юрій Кармазін почав демонструвати фотографію, зроблену 27 квітня у Верховній Раді, на якій Владислав Лук' янов завис на групі народних депутатів.

"Люди, які принесли яйця, шашки, закидали ними парламент, а після того, як їм почали заважати кидатися, вони напали на наших депутатів. На Царьова напали 6 чоловік: 4 тримали, а двоє намагались бити в обличчя. Що можна було робити?", - виправдовувався Лук' янов.

Запитання Кармазіна: "Ви читали про Шарікова?" викликало у залі оплески.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" уже сумніваються, що з Парубія знімуть недоторканність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути