пʼятниця, 01 липня 2011 10:39

"Регіонали" Азарова заявили, що рівняються на комуністів Ху Цзіньтао

"Регіонали" Азарова заявили, що рівняються на комуністів Ху Цзіньтао

Партія регіонів захоплюється досвідом Комуністичної партії Китаю у сфері ефективної організації політичного та адміністративного керівництва органами влади на місцях. Відтак "регіонали" обіцяють й надалі співпрацювати з китайськими комуністами.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це йдеться у привітанні голови Партії регіонів, прем'єр-міністра України Миколи Азарова лідера Комуністичної партії Китаю (КПК), голови Китайської Народної Республіки Ху Цзіньтао з 90-річним ювілеєм КПК.

"Від імені Партії регіонів України та від себе особисто щиро вітаю Вас, лідера найбільшої політичної партії у світі, з 90-річним ювілеєм Комуністичної партії Китаю. Упродовж своєї славної та багатолітньої історії Комуністична партія завжди знаходилась в авангарді політичного розвитку Китаю", - заявив Азаров.

На його переконання, під керівництвом Комуністичної партії Китай досяг "вражаючих, усесвітньо визнаних успіхів у соціально-економічному розвитку, у подоланні відсталості та бідності, у впровадженні новітніх технологій, у підвищенні добробуту народу.

"Для України має виключну цінність досвід Комуністичної партії Китаю у знаходженні власного, національно вкоріненого шляху модернізації країни. Переконаний також, що плідна співпраця між Партією регіонів України та Комуністичною партією Китаю, започаткована підписанням змістовної Угоди про співробітництво між двома партіями, надасть відчутного імпульсу як міжпартійній, так і міждержавній взаємодії в різних сферах", - додав "регіонал".

За його словами, Партія регіонів сповнена рішучості втілювати положення цього документа у конкретних сферах партійно-політичного життя.

"Для Партії регіонів особливу цінність становить досвід Комуністичної партії Китаю у сфері ефективної організації політичного й адміністративного керівництва органами влади на місцях. Впевнений, що цей досвід гідний вивчення та запозичення багатьма країнами світу, у тому числі Україною", - наголосив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" Азарова заявили, що рівняються на комуністів Ху Цзіньтао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути