Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2012 09:08

"Регіонал": Україна - це не клоун і забаганки Європи виконувати не буде

"Регіонал": Україна - це не клоун і забаганки Європи виконувати не буде
Вадим Колесніченко: ми є об'єктом маніпуляцій. Фото: sevastopol.su

Українські представники приїдуть на засідання Ради співробітництва Україна-ЄС з конкретними пропозиціями, які будуть відображати економічні інтереси країни.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі телеканалу ICTV, коментуючи заяву верховного представника ЄС з питань спільної зовнішньої та політики безпеки Кетрін Ештон про очікування під час засідання від прем'єра Миколи Азарова хороших новин, повідомляє "Українська правда".

"Ви знаєте, з огляду на останні дуже суперечливі заяви представників Європи, складно сказати, а які вони хочуть почути заяви, тим більше новини", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі так і не вирішили, чи бойкотувати Євро-2012

"Я можу сказати, що Україна - не агентство новин, і ми не збираємося як килимний клоун виконувати чиїсь забаганки. Україна приїде зі своїми конкретними пропозиціями, де будуть відображені інтереси економічні, в першу чергу, України", - заявив Колесніченко.

"Ми є об'єктом маніпуляцій, які продукуються як зсередини України, так і продукуються ззовні. Коли європейські політики, програючи свої, скажімо так рейтинги, програючи майбутні вибори, як той же самий пан Саркозі, а як та ж сама пані Меркель, намагаються створити маленьку звитяжну війну на території української держави", - вважає "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі попередили: ЄС має більш сильні інструменти впливу, ніж бойкот Євро-2012

"Ми знаходимося на дуже повільному, але вірному шляху: відстоювання інтересів, у першу чергу, України. Немає необхідності бігати по чиїмось прийомам і кудись проситися. Ми будемо сильною, самодостатньою державою і будемо працювати на рівних. Зрозуміло й просто" , - підсумував він.

Як відомо, 15-16 травня в Брюсселі відбудеться 15-е засідання Ради з питань співробітництва Україна-ЄС. Українську делегацію очолюватиме прем'єр Азаров.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": Україна - це не клоун і забаганки Європи виконувати не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути