Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2012 08:53

Азаров розкритикував Меркель: диктатури в Україні немає

Азаров розкритикував Меркель: диктатури в Україні немає
Микола Азаров. Фото: polittech.org

Достатньо прожити в Україні хоча б кілька днів, можна й більше, щоб переконатися: жодної диктатури в Україні не існує, немає і жодних політичних репресій.

Так прем'єр-міністр  Микола Азаров прокоментував телеканалу "Євроньюз" заяву німецького канцлера Ангели Меркель, у якій вона порівняла Україну з диктатурою Білорусі, пише прес-служба Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ангела Меркель запевнила колег у парламенті, що українці і білоруси страждають від репресій

"У нас абсолютно вільно працюють демократичні партії, деякі з них представлені в парламенті, інші не представлені в парламенті. У нас діє свобода висловлювань та рішень", - зазначив прем'єр.

"Пані Тимошенко засудили не за політичні переконання, а за виготовлення фальшивого документу, який називається "Директива уряду України", скориставшись яким вона змусила підписати вкрай невигідний і вкрай нерівноправний газовий контракт з Росією. Наша країна змушена переплачувати майже вдвічі у порівнянні з чинними європейськими цінами", - відмітив Голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Донецька порівняв бойкот Євро світовими політиками з "мишачою метушнею"

Також  Азаров додав, що висловлювання німецького лідера було некоректним і не сприяє зміцненню відносин між Німеччиною та Україною, тим більше між Україною та Європейським Союзом.

Зараз ви читаєте новину «Азаров розкритикував Меркель: диктатури в Україні немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути