Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2012 22:50

Бойкот України Європою примусив "регіоналів" задуматися про інтеграцію з Росією

Бойкот України Європою примусив "регіоналів" задуматися про інтеграцію з Росією
Володимир Зубанов Фото: oa.edu.ua

Останні заяви європейських політиків змушують Україну більш уважно поставитися до пропозиції співпраці з Росією і, можливо, повернутися до розгляду інтеграційних проектів. Таку думку висловив народний депутат, член фракції Партії регіонів Володимир Зубанов.

"Об'єктивно аналізуючи розвиток останніх подій як навколо саміту країн Центральної Європи, проведення Євро-2012, підписання Угоди про асоціацію, ми просто не можемо не звертати увагу на останні досить цікаві ініціативи керівництва Росії щодо розвитку інтеграційних процесів в рамках СНД і євразійського регіону", - цитує слова депутата прес-служба ПР.

Далі Зубанов зазначає, що "євроінтеграція і надалі буде залишатися зовнішньополітичним пріоритетом Україна", але пропозиції російської сторони, "безперечно, особливо в світлі останніх подій, будуть вивчатися найбільш ретельно".

"Можливо, нам слід повернутися до розгляду інтеграційних проектів на пострадянському просторі", - припустив депутат.

За його словами, окремі "самовпевнені заяви європейських колег, деяких українських опозиціонерів і так званих незалежних аналітиків" викликають несприйняття і шкодять як Україні, так і Європі.

На переконання політика, подібні відверто деструктивні заяви, які є недалекоглядною спробою виключити нашу країну із загальноєвропейського контексту і євроінтеграційних процесів на догоду одній засудженій за нанесення збитку Україні особі, шкодять не тільки нашій країні. Від таких звинувачень програють всі, і перш за все програє об'єднана Європа, вважає Зубанов.

"Ці заяви, як і заклики до бойкоту Євро-2012, свідчать про маріонеткові "умонастрої" їх авторів, які не хочуть навіть чути об'єктивні факти про стан справ в нашій державі, не бажають самостійно аналізувати події, а лише сліпо вірять всьому філігранно зрежисованому з Качанівки спектаклю, кожен акт якого починається дуже вчасно і розрахований виключно на жалісливих закордонних глядачів", - сказав Зубанов.

Зараз ви читаєте новину «Бойкот України Європою примусив "регіоналів" задуматися про інтеграцію з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути