пʼятниця, 01 листопада 2019 11:18

Лави "слуг народу" спорожніли: Разумков розгнівався

На ранковому засіданні Верховної Ради кількість нардепів у сесійній залі була малочисельною. Це викликало обурення спікера Дмитра Разумкова.

  Спікера обурило, що уряд не цікавий нардепам.
Спікера обурило, що уряд не цікавий нардепам.

Під час години запитань до уряду і виступу з трибуни міністра розвитку громад і територій Альони Бабак Разумков звернувся до присутніх:

"Шановні колеги, можна хвилинку? Коли був перший місяць роботи... шановні колеги, фракція "Слуга народу", будь ласка, хвилину тиші можна? Дуже всі були збентежені, коли до нас не приходив уряд на годину запитань до уряду. Зараз стоїть міністр, вам доповідає. Бажаючих слухати у залі не так багато. Я сказав "не так багато", а не "не має". Якщо це нецікаво, давайте не витрачатимемо свій час, час уряду та не запрошуватимемо уряд до Верховної Ради (Разумков підвищив голос. - Gazeta.ua)".

"Якщо це потрібно, то давайте слухати відповіді на ті запитання, які задають ваші колеги. Давайте поважати один одного. Сядьте, будь ласка! Займіть свої місця. У нас сьогодні не такий насичений день", - додав спікер.

  Ряди "слуг народу" спорожніли
Ряди "слуг народу" спорожніли

Передні ряди зали, де знаходяться місця фракції "Слуга народу", були напівпорожні.

Тим часом у русі "Чесно" нагадують: сьогодні набув чинності закон про припинення виплат депутатам за прогули, який, зокрема, скасовує письмову реєстрацію.

Тепер про письмову реєстрацію в кулуарах ВРУ нагадують лише таблички з літерами прізвищ нардепів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" Яременко вибачався за секс-переписку перед Зеленським, а журналістам пригрозив тюрмою

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 423 народні депутати. 252 - представники фракції "Слуга народу", 44 - "Опозиційної платформи - За життя", 27 - "Європейської солідарності", 24 - "Батьківщини", 20 - "Голосу", 22 - групи "За майбутнє".

Зараз ви читаєте новину «Лави "слуг народу" спорожніли: Разумков розгнівався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути