вівторок, 22 грудня 2020 22:58

Розповіли, що планує розглянути Рада у січні

Розповіли, що планує розглянути Рада у січні
В березні 2021 року запланована традиційна індексація пенсій та доплати пенсіонерам, які досягли 75 років. Фото: president.gov.ua

З січня 2021 року Верховна Рада планує повернутися до розгляду і ухвалення законопроєктів щодо податкової амністії, створення Бюро економічної безпеки, реформи Служби безпеки та про локалізацію.

Про це повідомив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія на пресконференції.

"Звичайно, ми великі реформи також відклали трошки, вже хочемо в січні повернутися і таким ударним темпом це прийняти. Це амністія капіталу так звана, податкова амністія. Це створення Бюро економічної безпеки, це законопроєкт про реформу СБУ, це локалізація, яка теж, фактично, до другого читання підготовлена, маємо дуже великий супротив з боку європейських партнерів, але я думаю, що враховуючи настрої в залі, ми все ж таки проголосуємо локалізацію і будемо мати преференцію для українських компаній", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи хочуть заборонити рекламу на дорогах

За словами першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнко, в березні запланована традиційна індексація пенсій та доплати пенсіонерам, які досягли 75 років.

"Завжди на часі судова реформа в цій країні, на жаль, поки що. Тому і ми теж будемо до неї якось наближатися. І буквально вчора робоча група під керівництвом голови Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності Монастирського зареєструвала законопроєкт про реформу Конституційного Суду, про регламент роботи, кворум і так далі. Це теж, я думаю, буде в найближчі тижні прийматися", - сказав Корнієнко.

У вівторок, 22 грудня, у центрі Києва на майдані Незалежності триває багатотисячна акція підприємців "Податковий майдан", що розпочалася 15 грудня. Вимагають, зокрема, скасувати заборони на підприємницьку діяльність під час жорсткого карантину з 8 по 24 січня 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, що планує розглянути Рада у січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути