Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 10:44

Раду знов розпустять, якщо вона не скасує недоторканність

Один з лідерів блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Вячеслав Кириленко обіцяє нові вибори Верховної Ради, якщо обраний 30 вересня парламент не скасує депутатську недоторканність і пільги.

Про це Кириленко заявив в ефірі телеканалу ICTV.

Відповідаючи на запитання, чи відмовляться депутати з блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" в новому парламенті від депутатських повноважень, якщо протягом 6 місяців Рада нового скликання не ухвалить закон про скасування депутатської недоторканності та пільг, Кириленко відповів, що повноваження будуть складені, але при цьому їх позбудуться і ті, хто буде проти ухвалення цього закону.

"Ми попереджаємо Партію регіонів, що якщо за 6 днів, а не за 6 місяців вони не проголосують за наш закон про скасування депутатської недоторканності, то будуть нові вибори, і люди вже дадуть оцінку всім остаточно", - сказав Кириленко.

Як повідомлялося, раніше Кириленко прогнозував, що нова Верховна Рада ухвалить закон про зняття депутатської недоторканності і внесе відповідні зміни до Конституції до кінця лютого 2008 року.

Парламентські вибори призначено на 30 вересня, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Раду знов розпустять, якщо вона не скасує недоторканність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути