четвер, 15 травня 2008 17:24

"Зрив виборів потрібний БЮТ"

У зриві виборів Київського міського голови і Київради зацікавлений насамперед БЮТ, заявив сьогодні, 15 травня, на прес-конференції голова Комітету виборців України Ігор Попов.

На його переконання, зрив виборів в столиці завдасть серйозного удару по міжнародній репутації України. "Мотив зірвати вибори, звичайно, є у БЮТ. Адже саме БЮТ, що ініціював ці вибори, провів не найвдалішу кампанію. БЮТ зараз не може програвати, в країні на порядку денному всеукраїнські вибори", - відмітив Попів.

За його словами, програш в столиці відніме у БЮТ від 5% до 15% під час всеукраїнської виборчої кампанії, а ця політична сила не може такого допустити.

З цього, на думку голови КВУ, логічно витікає сценарій зриву виборів і організація нових: "На нові вибори вони спробують не допустити кандидата Черновецького і усунути його від влади на той час".

Зірвати вибори, на думку експертів КВУ, можливо через членів дільничних комісій. "БЮТ має більшість своїх представників в комісіях, також має більше всього представників своїх технічних кандидатів. Якщо в день виборів представники дільничних виборчих комісій не вийдуть на роботу і не буде кворуму, вибори не відбудуться. Якщо вони розійдуться вночі під час підрахунку голосів, вибори теж зриваються", - відзначив Попов, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Зрив виборів потрібний БЮТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути