понеділок, 24 грудня 2007 16:40

"Ющенко створює противаги Тимошенко і хоче співпраці з ПР"

Директор Українського філіалу Міжнародного інституту гуманітарно-політичних досліджень Володимир Малинкович щиро здивований призначенням Раїси Богатирьової секретарем РНБО.

"Це дуже несподівано і може викликати серйозні конфлікти. Це, здається, свідчить про те, що Президент хоче-таки створити з Партією регіонів якийсь орган-противагу уряду Тимошенко", – сказав політолог.

Крім того Малинкович порівняв сьогоднішні призначення Президента з його ж діями в 2005 році, коли Віктор Андрійович на той же пост секретаря РНБО затвердив Петра Порошенка.

"Коли він (Президент) поставив на чолі РНБО Порошенка, це привело до гострого конфлікту між ним і Тимошенко. І таке враження, що Президент може в черговий раз наступити на одні і ті ж граблі. Тільки вже в не вигідних для нього умовах. ПР не може забезпечити йому ту підтримку на президентських виборах, яку здатна дати Тимошенко. А Тимошенко не підтримає його на виборах, якщо відчує, що у неї є серйозна противага в діяльності", – прогнозує експерт.

Малинкович не виключає того, що Ющенко хоче створити союз з ПР. "Команда Президента все-таки орієнтується, передусім, на союз з Януковичем і з ПР. І це означає, що усередині владних структур визріває небезпечна можливість конфлікту", – підсумував він, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко створює противаги Тимошенко і хоче співпраці з ПР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути