середа, 14 листопада 2007 09:31

"Ющенко підтримає Тимошенко"

"Ющенко підтримає Тимошенко"
Народний депутат України V скликання, член фракції "Наша Україна" Павло Жебрівський оцінює заяву Володимира Литвина про те, що Ющенко ще не визначився з кандидатурою на пост прем"єр-міністра, як політичну гру.  Про це він заявив ForUm.

Нардеп відзначив, що з блоку НУ-НС ще ніхто не сказав, що він не готовий вступити в демократичну коаліцію. За його словами, якщо сьогодні немає мораторію на продаж землі, це означає, що про це потрібно говорити; якщо ще не узгоджене те, що за два роки можна віддати борги громадянам України, це теж потрібно обговорювати.

 Теж саме, на думку депутата, стосується і питання про відміну призову з першого січня 2008 року.

"Сьогодні НУ-НС не готова на сто відсотків підтримати всі пропозиції БЮТ, теж саме стосується і БЮТ по відношенню до НУ-НС. Деякі політики публічно говорять про це, інші політики говорять про те, що всі ці питання ми погоджуватимемо. Ми не стверджуємо, що обіцянки БЮТ нездійсненні, ми не згодні тільки з термінами їх виконання, саме це ми і збираємося погоджувати", - сказав депутат.

Нардеп заявив, що демократична коаліція буде створена, Ющенко не втомлюється повторювати те, що він внесе кандидатуру прем"єр-міністра. Жебрівський заявив, що Ющенко підтримає кандидатуру прем"єра від БЮТ - Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко підтримає Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути