Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2007 12:31

Чорновіл: "Поки Ющенко шарахається, Тимошенко купила половину "Нашої України"!

Чорновіл: "Поки Ющенко шарахається, Тимошенко купила половину "Нашої України"!
Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що шанси лідера блоку свого імені Юлії Тимошенко стати президентом зростають. Про це Чорновіл сказав в інтерв"ю інтернет-виданню "Главред".

"Шанси в Тимошенко (стати президентом) дійсно великі - я б навіть сказав, що вони прогресивно зростають", - сказав він.

На думку Чорновола, лідер БЮТ дуже активно й успішно співпрацює з блоком "Наша Україна - Народна Самооборона".

"Поки (Президент Віктор) Ющенко шарахається між всіма, Тимошенко вже купила майже половину фракції "Наша Україна"! Вона веде переговори з (лідером НУНС В"ячеславом) Кириленком, підписано угоди між БЮТ і НУНС... я ж відразу сказав: БЮТ підписав договір з БЮТ - немає вже Кириленка як представника "Нашої України"...", - сказав представник ПР.

При цьому Чорновіл вважає, що Тимошенко прагне влади заради самої влади й вважає пост президента найвищим щаблем, на який можна піднятися.

"Адже прем"єра ще можна відправити у відставку, а президент - це вже все, це вищий щабель. Тому й мета така - зійти на цю сходинку й закріпитися на ній назавжди", - сказав він.

Чорновіл нагадує, що комуністи, фашисти й маоїсти також найчастіше приходили до влади якщо не демократичним шляхом, то його подобою, але потім вже не йшли з неї.

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов впевнений, що Тимошенко буде брати участь у виборах президента.

Екс-Президент Леонід Кравчук вважає, що нинішній Президент Віктор Ющенко може бути обраний на другий строк тільки в тому випадку, якщо зуміє домовитися з лідером блоку її імені Юлією Тимошенко.

У вересні Тимошенко допускала висування єдиного кандидата від БЮТ і НУНС на вибори президента в 2010 році у випадку формування цими блоками коаліції в парламенті після виборів 2007 року, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Поки Ющенко шарахається, Тимошенко купила половину "Нашої України"!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути