понеділок, 14 квітня 2008 15:30

"Список БЮТ на вибори Київради - напівпророжній"

Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик каже, що розкручені імена представників Кабміну і народних депутатів у списках в Київраду використовуються, як приманка, політичний піар для виборця. 

За словами експерти, список БЮТ – "це фактично список "трьох Т": Тимошенко, Турчинова і Томенка".

"Вони, як і частина їхнього виборчого списку, навряд чи збираються працювати в місті, оскільки мають вищі амбіції на загальнонаціональному рівні. Тому дуже сумнівно, що, потрапивши в Київраду, вони залишать свої державні посади. При цьому питання про те, хто ж зрештою працюватиме на киян, залишається відкритим, а сам список виглядає напівпорожнім. Схоже, що розкручені імена першої п`ятірки використовуються як приманка, політичний піар для виборців", – сказав Кулик.

Він повідомив про чутки, що певна частина списку БЮТ формувалася на "взаємовигідній бізнес-основі. Кулик не виключає, що саме до цієї когорти можуть належати представники будівельного бізнесу, "які вже встигли "прославитися" серед киян аферами із забудови Пейзажної алеї і будівництва на території Жовтневої лікарні". "Найбільш яскравим з них є син співвласника компанії "Житлобуд" нардепа від БЮТ Івана Куровського Олег", – сказав експерт.

За словами Кулика, "команда Віталія Кличка також розраховує на "призові місця" в Київраді". Експерт відзначив, що в списку Блоку Кличка нові імена, основою блоку є "Європейська столиця" – "партія відомого столичного бізнесмена-забудовника Льва Парцхаладзе, з чиїм ім`ям також пов`язані скандали щодо незаконних забудов у столиці", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Список БЮТ на вибори Київради - напівпророжній"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути