Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2010 20:53

"Регіони": Тимошенко використовує людей для помсти за свою поразку

"Регіони": Тимошенко використовує людей для помсти за свою поразку

БЮТ, закликаючи населення до масового спротиву підвищенню цін на газ, провокує руйнацію економіки країни.

Про це йдеться у заяві першого заступника лідера Партії регіонів Володимира Рибака щодо "закликів громадян підтримати акції БЮТ, спрямовані на недопущення підвищення ціни на газ для населення".

"Тимошенко провокує безпорядки в країні і налаштовує людей на зіткнення у той час, коли Україна платить за її руйнації в економіці. Коли влада робить усе, щоб захистити соціально незахищених", - зазначив він.

"Людям треба допомогти швидко оформити субсидії, скористатися допомогою держави, вийти без втрат з кризи, яку країна мусить подолати. Потрібна конструктивна позиція політиків", - наголосив Рибак.

Він упевнений, що "треба спільними зусиллями підтримати реформи і зміни в країні, які забезпечать успіх та захистять людей".

"Тимошенко ж робить все навпаки. Їй потрібні протести, збурення, тривога, невдоволення. Вона використовує людей для помсти за свою поразку", - сказав регіонал.

Як відомо, БЮТ закликав громадян підтримати акції, спрямовані на недопущення підвищення ціни на газ для населення.

Як відомо, БЮТ оголосив, що вимагатиме позачергового розгляду законопроекту про мораторій на підвищення цін на газ на першому засіданні парламенту, 7 вересня.

"Не вважаю, що в суспільстві негатив щодо влади піднявся до такого рівня, щоб БЮТ міг розраховувати на зібрання великої кількості людей під Верховною Радою", -додав Басараб.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає всіх громадян прийти о 10 годині до Верховної Ради і підтримати ухвалення закону про мораторій.

Нагадаємо, з 1 серпня 2010 року ціни на газ підвищили на 50%. БЮТ прокоментував це як "контрольний постріл" по українцям.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Тимошенко використовує людей для помсти за свою поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути