четвер, 12 серпня 2010 17:54

У Тимошенко скаржаться на "атаку клонів"

У Тимошенко скаржаться на "атаку клонів"

Партія "Батьківщина" звинувачує владу у створення "лжепартійних організацій" та формуванні "фальшивих списків".

Про це заявили БЮТівець Віктор Швець та глави київської і львівської обласних партійних організацій "Батьківщини" Костянтин Бондарєв і Роман Ілик, повідомляє прес-служба БЮТ.

Вони зазначили, що в діяльність цих облорганізацій "грубо втручається сумновідомий Печерський районний суд в особі судді Вовка".

БЮТівці заявили, що один із райсудів Києва перебрав на себе повноваження з керування партійним життям "Батьківщини".

"Влада вдається до особливих брудних технологій, аби збити виборців з пантелику й розмити їхню увагу між реальною "Батьківщиною" та її лже - клонами".

За словами Ілика львівська обласна організація БЮТ звернулася до міністра юстиції Олександра Лавриновича із вимогою "відмовитися від практики злочинного свавілля і втручання судів у діяльність політичних партій".

У свою чергу Бондарєв наголосив, що представники влади та Партії регіонів "розгорнули роботу із формування фальшивих списків кандидатів в депутати від лже-Батьківщини, в якій використовують виключених раніше із опозиційної партії осіб".

Між тим інший "бютівець" Віктор Швець заявив, що звернувся до Вищої ради юстиції з проханням порушити питання про звільнення Сергія Вовка з посади судді

"Завдяки незаконним діям судів блокується діяльність політичної партії на місцях з метою усунення "Батьківщини" від виборів до місцевих органів влади", - сказав Швець.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко скаржаться на "атаку клонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути