Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2010 18:33

Думка експерта: Люди проігнорують мітинг Тимошенко

Думка експерта: Люди проігнорують мітинг Тимошенко

Тимошенко хоче зайвий раз заявити про себе, якщо оголосила про збір людей під Верховною Радою 7 вересня.

Такий висновок можна зробити з коментарю політолога Михайла Басараба кореспонденту Gazeta.ua.

"БЮТ у опозиції. Мають постійно генерувати інформаційні приводи й критикувати владу за кожної мінімально вдалої нагоди. Це плановий піар-захід опозиційної політичної сили. Вони так хочуть себе популяризувати", - вважає він.

На думку Басараба, Тимошенко не вдасться зібрати багато людей.

"Це не буде масовим заходом. Дуже сумніваюсь, що їм вдасться зібрати велику кількість людей. Підвезуть з регіонів кілька автобусів. Не думаю, що до них добровільно приєднуватимуться громадяни. Сезон не дуже вдалий - 7 вересня тільки закінчиться літо, люди вертаються з відпусток, діти йдуть до школи, люди не інтегровані в соціально-політичні процеси", - припустив політолог.

Як відомо, БЮТ оголосив, що вимагатиме позачергового розгляду законопроекту про мораторій на підвищення цін на газ на першому засіданні парламенту, 7 вересня.

"Не вважаю, що в суспільстві негатив щодо влади піднявся до такого рівня, щоб БЮТ міг розраховувати на зібрання великої кількості людей під Верховною Радою", -додав Басараб.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає всіх громадян прийти о 10 годині до Верховної Ради і підтримати ухвалення закону про мораторій.

Нагадаємо, з 1 серпня 2010 року ціни на газ підвищили на 50%. БЮТ прокоментував це як "контрольний постріл" по українцям.

Зараз ви читаєте новину «Думка експерта: Люди проігнорують мітинг Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути