Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2007 13:55

"Регіони" не створюватимуть коаліцію з "Нашою Україною"

Ідеально було б створити коаліцію Партії регіонів і "Нашої України" у 2006 році, але нині не йдеться про переформатування Коаліції національної єдності.

Про це заявив прем`єр-міністр України Віктор Янукович під час відкритих громадських слухань "Через подолання політичної кризи до сталого розвитку України".

Янукович сказав це у відповідь на виступ голови Верховної Ради України Олександра Мороза, який вважає, що дострокові парламентські вибори необхідні Партії регіонів і "Нашій Україні" для створення коаліції.

Янукович вважає, що питання про переформатування коаліції "не стояло і не стоїть на порядку денному". За його словами, коаліція створена, і на порядку денному сьогодні не стоїть питання про можливість змін у ній.

"Цю пропозицію (імовірно, ідеться про згоду Партії регіонів на проведення дострокових парламентських виборів) ми внесли для того, щоб вийти на правове поле, зробити свідомі кроки для наведення порядку в країні, спокою, недопущення громадянського конфлікту, який останнім часом зріє майже в усіх регіонах", - сказав глава уряду, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не створюватимуть коаліцію з "Нашою Україною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути