Ексклюзиви
вівторок, 21 грудня 2010 08:20

"Регіонал" відмовився вибачатися перед колегами з БЮТ за мордобій

"Регіонал" відмовився вибачатися перед колегами з БЮТ за мордобій

Народний депутат від Партії регіонів Валерій Коновалюк публічно вибачився перед народом України за вчинену його колегами по фракції бійку в Парламенті 16 грудня, і запевнив, що такого більше не трапиться.

"Я вибачаюся перед нашими громадянами за те, що вони спостерігають таку ситуацію в парламенті, яка не гідна їх, наших виборців. І хочу вас запевнити - і в наступному році, і в новій Україні, яку будує Партія регіонів на чолі з президентом Януковичем, такого явища не буде", - заявив Коновалюк в ефірі 5 каналу.

Але перед колегами з БЮТ регіонал вибачатися відмовився: "Я переконаний, мені нема за що вибачатися, тому що я за 12 років за ланцюг піджака нікого не чіпав".

Нагадаємо, 16 грудня, в сесійній залі парламенту відбулася масова бійка між представниками Партії регіонів і депутатами фракції БЮТ, які блокували трибуну і президію парламенту, протестуючи проти порушення кримінальної справи проти Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, вчора ввечері, 16 грудня, у президії Верховної ради відбулося масштабна бійка між депутатами від Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина. Зокрема, з боку Партії регіонів у бійці взяли участь Олександр Волков, Олег Царьов, Владислав Забарський і Ельбрус Тедеєв.

У результаті масової бійки ряд бютівців отримали травми: Михайло Волинець отримав травму черепа, а Володимиру Бондаренку пошкодили руку. До лікарні Феофанії доставлені п'ятеро депутатів: Володимир Бондаренко, Михайло Волинець, Юрій Гнаткевич, Євген Суслов і Василь Кравчук.

Раніше, депутат від НУНС Юрій Гримчак просив генпрокурора порушити кримінальну справу стосовно сина президента, депутата від Партії регіонів Віктора Януковича.

Він звинувачував його, а також і Коновалюка, у своєму побитті 27 квітня

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" відмовився вибачатися перед колегами з БЮТ за мордобій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути