Ексклюзиви
понеділок, 20 грудня 2010 14:06

Литвин готовий скласти повноваження через побоїще в Раді?

Литвин готовий скласти повноваження через побоїще в Раді?

Голова Верховної Ради Володимир Литвин запевняє, що якщо буде зібрано 150 підписів народних депутатів України за його відставку, то це питання буде поставлено на розгляд у сесійній залі цього ж дня.

"150 підписів - і того ж дня питання буде поставлене на голосування у Верховній Раді Україні", - сказав Литвин на прес-конференції в понеділок у Києві, коментуючи поширену в понеділок вимогу фракції БЮТ-Батьківщина про його відставку у зв'язку з бійкою в парламенті 16 грудня.

У той же час Литвин відзначив, що він "заявляв і заявляє, що за те, що відбулося у Верховній Раді, він відповідальний більше за всіх".

Як повідомлялося, парламентська фракція БЮТ-Батьківщина на засіданні погоджувальної ради в понеділок у Києві оприлюднила свої вимоги у зв'язку з подіями, що відбулися у Верховній Рад.

Серед вимог - відставка Литвина, оскільки, на їхню думку, бійка 16 грудня не могла статися "без сприяння Литвина і підлеглих йому служб Верховної Ради".

Раніше Литивин заявив, що збитки, які були заподіяні під час бійки у Верховній Раді 16 грудня, будуть покриті за рахунок коштів парламенту.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Литвин готовий скласти повноваження через побоїще в Раді?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути