вівторок, 19 січня 2010 14:57

"Регіонали" влаштували в Раді свою ЦВК (ФОТО)
13

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

На засіданні парламенту депутати від "Партії регіонів", здебільшого, були зайняті моніторингом підрахунку голосів за свого кандидата на виборах президента. Хтось із них уважно розглядав графіки, а хтось спілкувався з колегами. Проте, одному "регіоналу" було не до роботи через застуду. Він витирав носа і лоба серветкою, при чому однією і тією ж...

Решту часу народні обранці присвятили звільненню члена ЦВК Анатолія Писаренка, який досяг пенсійного віку. "За" проголосували 240 депутатів. Тепер Партія регіонів має більшість у ЦВК у складі 8 осіб.

Також парламент відмовився розглядати зміни до закону про вибори. "За" проголосували лише 205 депутатів. На включенні цього питання наполягав БЮТ, який хоче змінити норми про голосування на дому та внесення виборців у списки в день голосування.

Проте депутатів об"єднало продовження заборони на продаж землі. Вони подолали вето президента за допомогою 366-и голосів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" влаштували в Раді свою ЦВК (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути