середа, 19 вересня 2007 12:37

"БЮТ відкликав свій позов до Партії регіонів" – Ківалов

Керівник юридичного департаменту Партії регіонів Сергій Ківалов заявляє, що Блок Юлії Тимошенко відкликав свій позов до Партії регіонів у зв"язку з критикою в бік блоку і її лідера Юлії Тимошенко. Як повідомляє в середу прес-служба Партії регіонів із посиланням Ківалова, 18 вересня Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення, яким затвердив правову позицію Партії регіонів з питання про матеріали, розміщені на партійному сайті.

За словами Ківалова, 14 вересня БЮТ звернувся до суду з позовом до Партії регіонів через матеріал "Допоможи Тимошенко піти назавжди!".

У заяві виборців закликали проголосувати проти БЮТ на позачергових виборах, критикувалися незаконні корупційні схеми "Єдиних енергетичних систем України", які очолювала Ю.Тимошенко.

За інформацією Кивалова, в своєму позові БЮТ звинуватив Партію регіонів у порушенні закону. 18 вересня, після того як Партія регіонів виклала в суді свою позицію, БЮТ відкликав свій позов, а столичний окружний суд, як наслідок, закрив провадження справи.

"Підкреслю, що в результаті судового розгляду, відомості, викладені в журналістській статті, так і не були спростовані БЮТ", - резюмував Ківалов, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ відкликав свій позов до Партії регіонів" – Ківалов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути