середа, 30 січня 2008 13:45

"Богатирьова стане технічним кандидатом на президентських виборах"

"Богатирьова  стане технічним кандидатом на президентських виборах"
Директор PR-группы Polittech Тарас Березовець вважає, що секретар Ради національного безпеки і оборони України, член Партії регіонів Раїса Богатирьова на майбутніх президентських виборах зіграє роль технічного кандидата.

Сценарій її поведінки розробив Секретаріат президента в рамках проекту під умовною назвою "Ющенко-2010", говорить Березовець.

За його словами, "мета проекту "Ющенко-2010" полягає в тому, щоб або не допустити Віктора Януковича на вибори взагалі, або - в тому випадку, якщо він дійсно виставить свою кандидатуру, - протиставити йому технічного кандидата Раїсу Богатирьову".

Ахметов зацікавлений в президентові Ющенку, а не в президентові Януковичу

"Вона буде покликана відібрати голоси у Януковича і вже в другому турі злити їх на користь Віктора Ющенка", - вважає Березовець.

У подібному результаті майбутньої президентської кампанії зацікавлений насамперед Ринат Ахметов. "Йому набагато вигідніший президент з європейським обличчям, достатньо гнучкий і м"який Віктор Ющенко, ніж такий авторитарний лідер як Віктор Янукович", - вважає експерт.

Нагадаємо, що Партія регіонів засудила рішення Богатирьової зайняти пост секретаря Ради національного безпеки і оборони України, пише  Rupor.

Зараз ви читаєте новину «"Богатирьова стане технічним кандидатом на президентських виборах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути