пʼятниця, 26 квітня 2013 21:04

"Продемонструйте таку ж єдність ПР і "Батьківщини" і разом висловіть недовіру Тулубу" - Сиротюк черкаським депутатам

"Продемонструйте таку ж єдність ПР і "Батьківщини" і разом висловіть недовіру Тулубу" - Сиротюк черкаським депутатам
Юрій Сиротюк. Фото: Lb.ua

Сьогодні в Черкасах на сесії обласної ради народному депутату Юрієві Сиротюку не дали виступити депутати від Партії регіонів.

"Оскільки тут в залі більшість наші опоненти, то я б не хотів піднімати питання про політику. Не будемо згадувати, що вперше в незалежній Україні за вашої ж влади було заборонено святкувати день народження Шевченка у Моринцях, де заборонили дівчині читати вірш. А хотілося б поговорити про соціально-економічні показники, - сказав з трибуни Сиротюк. У цей час більшість депутатів-регіоналів почали плескати в долоні, щоб заглушити виступ свободівця. Дехто притупував ногами й свистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми цю чуму відсторонимо по всій Україні" - Пашинський про відставку мера Черкас

"Цього року в обласному бюджеті на одного мешканця донецької області виділено 218 гривень, а на одного жителя Черкаської — лише 48 гривень, тобто в п'ять разів менше. Я думаю, це оплески ганьби губернатору Тулуб, який будучи донецьким не домігся забезпечення бюджету області. Ви знаєте, що цього року на дороги в Черкаській області виділено в 26 разів менше коштів, ніж у всій Україні. Удвічі менше коштів на охорону здоров'я", - каже Сиротюк.

Розуміючи, що його не чути, робить паузу. - Останнє: як цього тижня Партія регіонів і Батьківщина вигнали недолугого мера Одарича, так сьогодні продемонструйте таку саму єдність ПР і Батьківщини і одностайно висловіть недовіру голові облдержадміністрації. Дякую", - під оплески завершив свій виступ Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «"Продемонструйте таку ж єдність ПР і "Батьківщини" і разом висловіть недовіру Тулубу" - Сиротюк черкаським депутатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути