пʼятниця, 26 квітня 2013 19:09

"Будете їхати - будете страждати!" - ДАІ не пускає автобуси на мітинг опозиції в Сумах

Автор: Фото: УНІАН
 

Працівники ДАІ забороняють роменським автоперевізникам везти людей на акцію "Вставай, Україно!", яка відбудеться в Сумах в суботу, 27 квітня.

Про це заявив заступник голови Сумської облорганізації партії "УДАР" Олександр Сугоняко, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу партії.

"Працівники ДАІ заявляють, що у автоперевізників будуть проблеми. "Будете їхати - будете страждати!", - кажуть даішники перевізникам", - зазначив пан Сугоняко.

За його словами, найбільших автоперевізників міста Ромни (Сумська область) сьогодні відвідали представники ДАІ і пообіцяли неприємності тим, хто наважиться чинити послуги опозиційної партії.

"Зараз люди намагаються купити квитки на рейсові автобуси, але місць на них чомусь немає. Невже влада думає, що якщо перешкодити людям висловлювати свою громадянську позицію, то вони змінять думку про діючому режимі? Ми будемо звертатися до прокуратури з вимогою відреагувати на порушення закону з боку "правоохоронців з жезлами", - зазначив заступник голови Сумської облорганізації партії "УДАР".

Нагадаємо, акція "Вставай, Україно!" сьогодні проходить в Чернігові.

В заході беруть участь лідери опозиційних сил - голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок, "Батьківщини" Арсеній Яценюк та "УДАРу" Віталій Кличко.

Як повідомлялося, всеукраїнська акція протесту опозиції "Вставай, Україно!" проти чинної влади стартувала в Україні 14 березня. Марші та мітинги опозиції в рамках всеукраїнської акції протесту "Вставай, Україно!" вже відбулися у Вінниці, Ужгороді, Івано-Франківську, Львові, Харкові, Луцьку, Чернівцях, Тернополі, Рівному, Полтаві.

25 квітня акція опозиції відбулася в Черкасах. У "Батьківщині" заявили, що на мітинг прийшло близько 5 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «"Будете їхати - будете страждати!" - ДАІ не пускає автобуси на мітинг опозиції в Сумах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути