пʼятниця, 26 квітня 2013 18:19

"Ми не об'єднувалися з "Регіонами" під час голосування за імпічмент меру Черкас" - нардеп

"Ми не об'єднувалися з "Регіонами" під час голосування за імпічмент меру Черкас" - нардеп
Пашинський: "Якщо деякі депутати-"регіонали" нас підтримують, значить їм це зарахується у майбутньому". Фото: zhitomir.info

Депутати міськради від "Батьківщини" не об'єднувалися з Партією регіонів під час голосування за відставку міського голови Черкас, натомість "регіонали" підтримали опозицію у цій ініціативі.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

"Батьківщина" не голосувала спільно з Партією регіонів за імпічмент міському голові Черкас. Ми не об'єднувалися з "Регіонами", - говорить він. - Наша фракція відсторонює цю нечисть від влади. Якщо деякі депутати-"регіонали" нас у цьому підтримують, значить їм це зарахується у майбутньому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо є конфлікт між мером та міськрадою - їх обох треба переобрати

Опозиціонер заявив, що "відставлений" мер Сергій Одарич є ставлеником чинної влади.

"Політичні партії існують для того, щоб брати владу. Це - політика. Суть політики нашої партії - ми хочемо відсторонити Януковича та його команду від влади. А Сергій Одарич є членом цієї команди. Він із подільниками грабують черкащан. Тому в нас є політичні цілі - відсторонити ту владу, яку Янукович разом із собою привів, і яка окупувала зараз, як саранча, всю Україну", - наголосив Пашинський.

Він також запевнив, що у разі перевиборів міського голови Черкас опозиція обов'язково висуватиме свого кандидата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Черкаська "Батьківщина" управляється з кабінету губернатора" - Одарич

"І ця кандидатура безумовно переможе. Цей кандидат повинен бути погоджений із нашими політичними союзниками "Свободою" та УДАРом. Біда України у тому, що всі називають себе опозицією, а в результаті "Регіони" приходять до влади і тотально зачищають увесь політичний простір", - констатував нардеп.

Нагадаємо, рішення про імпічмент черкаському меру Сергію Одаричу ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції 24 квітня вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і планує оскаржити свою "відставку" у суді. Поки що виконує обов'язки мера секретар міськради "регіонал" Віктор Горкун.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не об'єднувалися з "Регіонами" під час голосування за імпічмент меру Черкас" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути