Ексклюзиви
четвер, 25 квітня 2013 23:54

"Ніколи не схвалював кадрові рішення, що приймаються спільно з ПР" - Ємець про імпічмент Одаричу

"Ніколи не схвалював кадрові рішення, що приймаються спільно з ПР" - Ємець про імпічмент Одаричу
За словами нардепа, насамперед "регіонали" отримують користь від кадрових рішень, прийнятих спільно з "Батьківщиною". Фото: emets.org

Якщо "Батьківщина" ухвалює кадрові рішення спільно з Партією регіонів, то від цих рішень отримує користь насамперед ПР.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець, коментуючи спільне голосування опозиціонерів із "регіоналами" за відставку міського голови Черкас.

"Ми у партії ніколи не схвалювали рішення перш за все кадрові, які приймаються спільно з Партією регіонів, – говорить депутат. – Якби це був якийсь соціальний проект, то, звичайно, за нього треба було б голосувати. Але кадрові рішення, які ухвалюються разом із Партією регіонів, означають, що "регіонали" від них отримують користь".

За словами опозиціонера, черкаська влада не зацікавлена призначати перевибори мера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідний черкаський опозиціонер заявив, що "Батьківщина" - йому не указ

"Якщо Черкаси хочуть залишитися далі без міського голови, то вони можуть це зробити. Це моя персональна позиція як киянина і людини, яка вже рік не має свого мера у місті Києві. Я переконаний, що черкаська влада призначати перевибори міського голови у найближчі кілька років не планує. Вони, здається, намагаються відмовитися від виборів узагалі", – заявив Ємець.

Як повідомлялося, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк напередодні мітингу "Вставай, Україно!" у Черкасах зазначив, що перевибори міського голови Черкас мають відбутися через 60 днів.

Нагадаємо, рішення про імпічмент меру Сергію Одаричу ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції вчора вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і планує оскаржити свою "відставку" у суді. Поки що виконує обов'язки мера секретар міськради "регіонал" Віктор Горкун.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не схвалював кадрові рішення, що приймаються спільно з ПР" - Ємець про імпічмент Одаричу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути