четвер, 25 квітня 2013 05:10

Провідний черкаський опозиціонер заявив, що "Батьківщина" - йому не указ

Провідний черкаський опозиціонер заявив, що "Батьківщина" - йому не указ
Микола Булатецький. Фото: deputat.ck.ua

"Я людина незалежна, мені партія — не указ", - так прокоментував Gazeta.ua депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький свою відмову голосувати разом із фракцією "Батьківщина" за імпічмент меру Черкас Сергію Одаричу.

Булатецький — єдиний з опозиції, хто не брав участь у голосуванні за відставку міського голови. Для безапеляційного імпічменту не вистачило якраз одного голосу.

"Учора вночі до мене, як до депутата міської ради, був здійснений черговий міліцейський наїзд. Я думаю це теж робилося для того, щоб схилити мене голосувати за відставку Одарича. Прийшли з понятими й почали пред'являти блок документів із адміністративними порушеннями", - розповів Булатецький.

"Почали з того, ніби я організував деструктивну акцію під стінами Соснівського райвідділу. Перед тим тримали на штрафмайданчику мій автомобіль", - уточнив політик.

Він заявив, що його, як людину, яка опонує нинішній владі, постійно переслідують.

"Я повідомляю усім: на території області діє злочинне угрупування, яким керують тулуби і дернові. На жаль, депутати міської ради обслуговують це злочинне угрупування", - додав Булатецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До цього причетний губернатор: це схоже, що сильніший давить слабшого" - у Черкасах відправляли мера у відставку

Водночас він зізнався, що не є прихильником мера Одарича.

"Так, він робить помилки. І найбільша його помилка: пішов на співпрацю з цією владою. Мене дивує, що більшість тут присутніх депутатів ще тиждень назад говорили, що все класно, а зараз піднімають питання про імпічмент. Коли я критикував Одарича, то мені ж закривали рот. Тепер сходняк зібрався, нагнув так, як мене хотіли нагнути", - зауважив опозиціонер.

На його переконання, Одарич, незважаючи на його помилки, не заслуговує, щоб в такий спосіб його позбавляли повноважень.

"Так це не робиться. Мені не зрозуміла дія деяких депутатів із "Батьківщини". Я людина незалежна, мені партія — не указ. Якщо ви вже так хочете, то давайте відправимо у відставку Тулуба", - запропонував Булатецький.

Зараз ви читаєте новину «Провідний черкаський опозиціонер заявив, що "Батьківщина" - йому не указ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути