середа, 24 квітня 2013 12:59

"Якщо Одарича у відставку, то розпускайте Раду" - Булатецький

"Якщо Одарича у відставку, то розпускайте Раду" - Булатецький
Булатецький не бачить альтернативи Одаричу. Фото: procherk.info

Лише один депутат від "Батьківщини" Микола Булатецький виступив на сесії Черкаської міськради на підтримку чинного мера Сергія Одарича, якому зараз намагаються оголосити імпічмент.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Опозиціонер заявив, що має власну позицію і дотримуватиметься її, навіть якщо вона й суперечить офіційній позиції партії.

"Я не буду голосувати за імпічмент Одарича тільки з тієї причини, що він сповідає принципи побудови громадянського суспільства. Віднині він став мені дуже близьким, тому що заявив про необхідність відставки губернатора Тулуба, головного міліціонера області Дернового і компанії. Що ми отримаємо в разі відставки Одарича? Секретаря міськради "регіонала" Віктора Горкуна? У цій ситуації я не бачу альтернативи Одаричу", - сказав Булатецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" з ПР у Черкасах намагаються оголосити імпічмент меру

На ці слова депутата присутні в залі відреагували: "Так ідіть ви на мери!".

"Мені пропонували йти на секретаря. Не буде такого, бо це війна. Якби ми об'єдналися без правління зверху, а за ініціативи громади Черкас, я б підтримав таку позицію, а так я не хочу діяти за командою "рекса". У мене в цьому місті загинула донька і на її могилі я поклявся, що завжди шукатиму варіанти, щоб інші діти не гинули. А це бидло (чинна влада - Gazeta.ua) подавить, посадить, порозстрілюють нас. 75% черкащан голосували за опозиційні сили, а зараз у залі зовсім інша ситуація. То давайте розпустимо раду і оберемо нову. Адже у таких умовах уже праці не буде: "Вільні демократи" захищатимуть себе, Партія регіонів робитиме те, що й робить, а ми ("Батьківщина") будемо в "одному місці". Якщо Одарича у відставку, то розпускайте Раду", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Одарича у відставку, то розпускайте Раду" - Булатецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути