вівторок, 23 квітня 2013 01:42

У Черкасах розгорівся конфлікт між губернатором та мером: Тулуб покликав Одарича на розмову як "чоловік чоловіка"

У Черкасах розгорівся конфлікт між губернатором та мером: Тулуб покликав Одарича на розмову як "чоловік чоловіка"
Сергій Тулуб. Фото: procherk.info

У Черкасах виник конфлікт між губернатором області Сергієм Тулубом та мером міста Сергієм Одаричем. Одарич пообіцяв звернутися до президента Віктора Януковича із вимогою відставки Тулуба.

Водночас губернатор конфлікт з міською владою не вважає особистим, а скоріше результатом небажанням міського голови визнавати справжню причину проблем міста.

Про це Тулуб заявив під час прес-конференції.

"Супер! Дай боже йому здоров'я, нехай звертається, це в дусі його популістських заяв. Але я б на його місці спочатку пояснив громаді, куди подівалися гроші з минулорічного бюджету", - зазначив голова Черкаської ОДА.

"180 мільйонів, куди вони подівалися? Де лічильники, 45 нових тролейбусів, де працююче житлово-комунальне господарства? Де реконструкція доріг? От чому 50 відсотків асфальтобетонного заводу у власності компанії, що має одну юридичну адресу із власником "Темпу"?" - поцікавився Тулуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаська опозиція вимагатиме перевиборів депутатів та міського голови Черкас

Він запропонував Одаричу бути трохи сміливішим.

"У нас кожного понеділка нарада. Ми його запрошуємо, адже йому доки ще недовіру не висловлювали. В нас є домовленість — зустрічатися в разі необхідності. То прийди ж як людина, як чоловік. Сядемо очі в очі, розберемося, які є питання. Що ж ти ото поза углами! Приходь, все розглянемо", - заявив губернатор.

Нагадаємо, раніше мер Черкас Сергій Одарич звинуватив обласну раду і голову ОДА Сергія Тулуба, в тому що вони розгорнули проти нього інформаційну кампанію.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах розгорівся конфлікт між губернатором та мером: Тулуб покликав Одарича на розмову як "чоловік чоловіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути