понеділок, 15 квітня 2013 15:00

Даценко: "Одарича, в образі опозиціонера, влада хоче виставити на округ Булатецького"

Даценко: "Одарича, в образі опозиціонера, влада хоче виставити на округ Булатецького"
Леонід Даценко Фото: pro-vincia.com.ua

Черкаські опозиціонери виклали своє бачення ситуації з відставкою виконкому міської ради та пояснили позицію щодо можливої відставки міського голови Сергія Одарича.

"Наші вимоги відставки мера й припинення розкрадання власності громади залишилися незмінними. Такими вони були й два роки тому, – каже голова обласної організації партії "Батьківщина" Анатолій Бондаренко. – Мені було приємно, що фракція партії регіонів після довгого співробітництва з Одаричем раптом прозріла. Вважаю, що тепер вони мають пояснювати виборцям свою поведінку та спільне голосування з опозицією, а не ми".

Невизнаний переможець виборів на 197 окрузі Леонід Даценко вважає, що Сергій Одарич знаходиться на межі кримінальної справи та арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гонта прийде – порядок наведе" - в Умані "Свобода" провела смолоскипний марш

"Рішення про розпуск черкаського виконкому ухвалював не Тулуб. Це зробили в Києві на Печерських пагорбах. Там розраховують сховати Одарича в тюрму, а тоді фактичним керівником міста буде губернатор Сергій Тулуб. Одаричева партія "Вільних демократів" легко увіллється до партії регіонів і стане невільними демократами. Одарич сам винен у тому, що сталося. Після виборів мера та міської ради Сергій Олегович вважав за краще утворити коаліцію з регіоналами. А тепер поплатився. Вважаю, що в місті треба буде провести перевибори. Тоді утворити більшість на основі опозиційних фракцій, яких підтримують люди, бо на останніх виборах до парламенту опозиція здобула на Черкащині 80% голосів. Все решта – від лукавого. Але на це ні за яких умов не піде влада, бо шансів перемогти в неї нема", - наголосив він.

Даценко припускає, що з Одарича влада творитиме образ опозиціонера: "Одарич тепер казатиме, що він найбільше постраждав від цієї влади. Можливо, намагатиметься взяти участь у виборах до Верховної Ради на 194 окрузі в Черкасах, де балотувався наш Микола Булатецький й таким чином розтягти голоси опозиції на користь ставлениці Фірташа Валентини Жуковської".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл переконаний, що Луценко єдиний, хто може вивести людей на вулицю

Нагадаємо, що минулого тижня депутати черкаської міськради відправили у відставку виконком. "За" проголосували фракції партії регіонів, "Батьківщини", а також представники комуністів та "Удару". Партія "вільних демократів", до якої входить мер та більшість членів виконкому, залишилася на самоті.

Зараз ви читаєте новину «Даценко: "Одарича, в образі опозиціонера, влада хоче виставити на округ Булатецького"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути