Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 12:49

Чорновіл переконаний, що Луценко єдиний, хто може вивести людей на вулицю

Чорновіл переконаний, що Луценко єдиний, хто може вивести людей на вулицю
Тарас Чорновіл. Фото: ipress.ua

Колишній депутат ВР кількох скликань Тарас Чорновіл вважає, що сьогодні з нинішніх опозицій лідерів тільки екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко може масово вивести людей на мітинги, але якщо не робитиме акценту на майдані 2004 року.

На думку політика, ніхто з нинішніх опозиційних лідерів не може одночасно вивести на вулиці України 1млн людей.

"Чи може це зробити Луценко? Мені здається, що він єдиний зараз в опозиційному середовищі, хто може вивести людей. Очевидно, він буде трошки оглядатися і придивлятися до ситуації, тому що ми маємо спільний досвід 2004 року, коли ми людей вивели, а не мали відповіді на питання, яка кінцева точка. Зняти Кучму? Це не є кінцевою точкою. Змінити принципи в країні? А хто їх буде міняти і кого ми приведемо до влади?! І тоді ,ми в принципі, відчували себе такими, що програли",- наголосив політик.

Проте сьогодні, за словами Чорновола, екс-міністр внутрішніх справ Луценко ще може виправити помилку, а саме - спробу вдвічі вступити в одну річку. Він пояснив що рух Луценка та його соратників не повинен робити акцент на майдані 2004 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" не здатні на те, аби призначити вибори на 16 червня - експерт

"Я думаю, що Луценко це виправить, але майдан сьогодні за собою тягне не тільки принципи, які там були, а й тягне за собою персоналію Ющенка. Людей, які вірять в Ющенка і через те готові підтримувати продовження того майдану, мені здається, катастрофічно меншає. Це має бути акція сьогоднішнього дня, і вернутися в 2004 рік вже не можна", - резюмував експерт.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл переконаний, що Луценко єдиний, хто може вивести людей на вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути