четвер, 02 травня 2013 16:32

"Призначення Білоусова - це дуже сильний хід" - політолог про новий виконком у Черкасах

"Призначення Білоусова - це дуже сильний хід" - політолог про новий виконком у Черкасах
Віктор Білоусов. Фото: deputat.ck.ua

На черговій сесії Черкаської міськради затвердили новий виконком: секретарем міської ради став комуніст Віктор Білоусов, заступниками – регіонал Віктор Беззубенко, позапартійні Борис Євмина і Павло Карась. Керуючий справами – Валерій Герасименко. Членами виконкому – голова обласної організації "Батьківщина" Анатолій Бондаренко та "батьківщинівець" Станіслав Овчаренко, безпартійні Олег Кашко й Борис Райков.

"Позитивно, що посаду секретаря зайняв Віктор Білоусов. Незважаючи на те, що він комуніст, але він фахівець і стабільний відсоток підтримки у місті свідчить про його авторитет серед жителів. Таке призначення – це дуже сильний хід і він може нейтралізувати весь той негатив, який виник у міській раді, - коментує ситуацію черкаський політолог Сергій Пасічник.

–  Хоча логічніше, щоб цю посаду зайняв хтось із "Батьківщини" - той же Бондаренко чи Максим Булатецький. Тоді було б зрозуміло, чому Батьківщина об'єднувалася із Партією регіонів і КПУ. А так вони не зайняли ключових посад і Бондаренка вписали в новий виконком, щоб потім в разі чого сказати, що й "Батьківщина" з нами була". Мені складно уявити, що зможе робити Анатолій, оскільки він слабо володіє ситуацією в місті. Так само і Євмина – за ним тягнеться шлейф скандалів ще коли він працював у Золотоніському районі... Райков – потужна особистість, колишній нардеп, з одного боку – це нагорода за його труди, а з іншого боку він може представляти інтереси команди Фірташа. Або ж може доносити те, що відбуватиметься у виконкомі. Важко логічно пояснити метання Павла Карася із однієї структури в іншу. Ще тиждень тому він говорив про геніальні плани на рівні області, а тут уже пішов у виконком. Якщо це помста Одаричу, то що хорошого слід чекати від такої людини, для якої власні дрібні образи вище, аніж корисна робота на благо області".

Зараз ви читаєте новину «"Призначення Білоусова - це дуже сильний хід" - політолог про новий виконком у Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути