вівторок, 30 квітня 2013 14:46

У Черкасах на білбордах "проступає" образ Януковича - "На Паску має замироточити"

У Черкасах з'явилися білборди, крізь які "проступає" образ президента Віктора Януковича.

Після того, як комунальники здерли старі написи, залишився лише портрет президента у доволі непривабливому вигляді.

Автор: Фото: Юрій СТРИГУН
 

"Я думаю, що президент Янукович марно захищає голову обласної адміністрації Сергія Тулуба, – каже координатор об'єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко. – Сергій Борисович постійно втягує президента в якусь халепу. То спровокує міжнародний антисемітський скандал із футболками "Бий жидів", то вивісить президента у жахливому вигляді в якихось обдертих лахміттях. Виглядає так, що образ президента раптово проступив на білбордах у Черкасах. Гляди, на Паску має замироточити".

Автор: Фото: Юрій СТРИГУН
 

Опозиціонер також додав: "А якщо серйозно, то в обласній адміністрації повинна бути відповідна служба, яка слідкує за станом білбордів від органів державної влади. Очевидно, цю роботу хтось добряче запустив. Утім, Черкаська область за всіма показниками перебуває на останніх і передостанніх місцях в Україні. Тобто область Тулуб запустив не гірше, ніж його підлеглі запустили президентські білборди".

Випадок із білбордами не перший у Черкасах. Кілька років тому влада вивішувала білборди від президента з граматичними помилками. Тоді провину поклали на чиновників управління внутрішньої політики.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах на білбордах "проступає" образ Януковича - "На Паску має замироточити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути