понеділок, 25 червня 2012 18:17

У Черкасах розфарбували обличчя Тимошенко та Яценюка на 26 білбордах

 

На вихідних у Черкасах невідомі особи пошкодили 26 з 32 білбордів Об'єднаної опозиції "За Батьківщину", де зображено Юлію Тимошенко та Арсенія Яценюка.

"В очевидь, це діяла одна команда, яка облила білборди червоною і чорною фарбою. Працювали швидко і професійно, що наштовхує нас на думку, що акція планувалась заздалегідь", — прокоментував події керівник черкаського виборчого штабу Об'єднаної опозиції Анатолій Бондаренко.

Він зазначив, що штаб має намір звернутись із відповідною заявою до правоохоронних органів.

"Ми всі пам'ятаємо, як оперативно і рішуче діяла міліція, коли страждали білборди Віктора Януковича: одразу порушувались кримінальні справи за статтею хуліганство, кидалися усі сили на пошуки винних. Ми хочемо побачити, що міліція буде так само принципово діяти і у справі із білбордами Об'єднаної опозиції. Утім, у нас немає сумніву, що псування наших агітаційних щитів, — це оголошення виборчої війни нашими опонентами, адже мова йде не про один чи два білборди, а про 26 із 32", — наголосив Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах розфарбували обличчя Тимошенко та Яценюка на 26 білбордах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути