Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2024 22:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Приблизно через рік Україну можуть змусити взяти паузу у війні проти РФ - Рибачук

Приблизно через рік Україну можуть змусити взяти паузу у війні проти РФ - Рибачук
Україну, ймовірно, змусять взяти паузу в війні. Фото: Слово і Діло

Україну, ймовірно, змусять взяти паузу у війні проти РФ.

В такому разі у російського диктатора Володимира Путіна буде декілька років на те, щоб перепочити і набратися сил, розповів політик, громадський діяч, віцепрем'єр-міністр України з питань євроінтеграції (2005) Олег Рибачук у етері Еспресо.

Він також підкреслив, що і в України буде декілька років на те, щоби стати сильнішими, ніж Росія.

"Здається, нас підводять до того, що приблизно через рік може скластися ситуація, коли Україну змусять взяти паузу у війні, як і Путіна. Про це говорив Трамп. Якщо не говорити про деталі, на яких кордонах і умовах це буде, це реальна ситуація, що нас можуть "заморозити", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що Трамп і Байден говорили про Україну під час президентських дебатів

Усім добре відомо, що буде робити Путін, він це демонструє. Але питання в тому, що буде творитися в Україні, коли виникне пауза, зауважив політик.

Він вважає, що за ці три-п'ять роки паузи у війні українське суспільство ризикує розірватися зсередини - в цьому загроза тієї дуже спотвореної системи влади, яка є зараз в Україні.

"Я з жахом про це думаю. Перше, що ми зробимо - кинемося у виборчі перегони. Людям Єрмака треба ж обов'язково залишитися при владі. Вони будуть робити все, щоб ми пересварилися між собою, і ми гарантовано посваримося", - резюмував Рибачук.

Україна отримає більше американської зброї, лише якщо вступить у мирні переговори з РФ. Такий план припинення війни запропонували Дональду Трампу у разі його перемоги на виборах у США два ключові радники Кіт Келлогг і Фред Флейц.

Зараз ви читаєте новину «Приблизно через рік Україну можуть змусити взяти паузу у війні проти РФ - Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути