середа, 10 вересня 2008 16:00

Прем"єрка сподівається на повернення Президента

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає Президента України Віктора Ющенка вплинути на блок "Наша Україна - Народна самооборона" з тим, щоб члени блоку переглянули своє рішення про вихід з коаліції. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.

"Я вірю, що за ті декілька днів, що залишилися до офіційного оголошення про припинення існування коаліції, Президент повернеться назад", - сказала Тимошенко, додавши, що БЮТ "ніщо не примусить припинити своє членство в коаліції".

"Звертаюся до Президента, щоб він повернувся назад і відновив коаліцію, і тоді не буде розповідей про вплив інших держав", - відзначила прем"єр.

"Чекаю, що команда на чолі з Президентом вийде з ініціативою переговорного процесу. Але вчора на засіданні Конституційного суду суддя, призначений за квотою Президента, докладав, що коаліції немає. Ось це відповідь на переговорний процес", - додала Тимошенко.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єрка сподівається на повернення Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути