понеділок, 30 січня 2012 18:40

Представник Мирослави Гонгадзе вимагає відкрити справу про Пукача

Представник Мирослави Гонгадзе вимагає відкрити справу про Пукача

Представник Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вимагає від Генпрокуратури інформації про слідчого, який має розслідувати справу Юрія Кравченка.

"Уже рік як справа виділена в окреме провадження, але досі немає повідомлення, що з'явився слідчий, який її прийняв. Я не прошу його прізвища, але хоча б інформація, що такий слідчий з'явився, потрібна", - коментує Теличенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник Мирослави Гонгадзе оскаржила закриття справи проти Кучми

Також вона під час засідання міжвідомчої робочої групи, до якої входять журналісти та представники влади, сказала, що необхідно зробити відкритою справу екс-генерала Пукача.

"Формальна справа Пукача закрита, бо кілька томів мають гриф "секретно", але ж так само кілька томів засекречені у справі Луценка, але в цілому засідання відкриті", - продовжує представник Мирослави Гонгадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мирослава Гонгадзе: рішення суду щодо Кучми - цвях у труну українського правосуддя

Вона пропонує Печерському суду переглянути рішення про закриття справи: "Інакше до вироку суду буде недовіра суспільства, бо про перебіг справи розповідають тільки представники потерпілих. Може, вони щось вигадують? Представники прокуратури нічого не коментують, судді також. Але ж судді не мають права ховати обличчя від камер".

Зараз ви читаєте новину «Представник Мирослави Гонгадзе вимагає відкрити справу про Пукача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути