понеділок, 23 січня 2012 19:20

Печерський суд знову відмовився відпускати Іващенка

Печерський суд знову відмовився відпускати Іващенка

Печерський райсуд Києва в черговий раз не знайшов підстав для зміни запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд колишньому в.о. міністра оборони Валерія Іващенка, обвинуваченому в незаконному підписанні плану санації Феодосійського судномеханічного заводу.

Відповідне рішення оголосив суддя Сергій Вовк, передає ЛІГАБізнесІнформ.

У ході судового процесу Іващенко висловив обурення наявністю у представників держобвинувачення медичних актів обстеження його стану здоров'я і відсутністю цих актів у нього і його захисту.

Іващенку у СІЗО загрожує параліч - адвокат

"Прошу звернути увагу на те, що медичні документи, які свідчать про мій стан здоров'я, не отримав ні я, ні мій захист, а у прокурорів вони є в повному обсязі", - сказав Іващенко, звертаючись до суду.

"Я що, як шматок м'яса з кістками, який не гідний того, щоб надали мені ж мої документи? Чому у прокуратури є ці документи, яких немає у мого захисту? Я прошу суд, на який покладено забезпечення рівності прав сторін, звернути на це увагу", - зазначив Іващенко.

Іващенко образився на "нетямущий" Печерський суд

Нагадаємо, Генеральна прокуратура 20 серпня 2010 порушила відносно Іващенка кримінальну справу за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Іващенко в листопаді 2009 року, займаючи посаду тимчасово в.о. глави Міноборони, підписав складений керуючим санацією ФСМЗ план санації. Цей документ передбачає реалізацію державного майна, у тому числі трьох причалів, бомбосховища та будівлі, яке забезпечувало розміщення і зберігання мобілізаційних матеріальних резервів.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд знову відмовився відпускати Іващенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути