вівторок, 25 січня 2022 18:11

"Позитиву, окрім ПЛР-тесту": як Зеленського вітали з днем народження

Президент Володимир Зеленський сьогодні святкує день народження. Главі держави виповнилося 44 роки. День проводить на роботі, заявив його прессекретар Сергій Никифоров. А замість подарунків пропонує перерахувати кошти на благодійність. Давати гроші радить дитячим будинкам.

"Підтримати їх – буде найкращим подарунком для президента України в цей день", – написав Никифоров.

Як народні депутати та урядовці вітали главу держави та чи дотримуються такого побажання у виборі подарунків – у матеріалі Gazeta.ua.

Автор: Сергій Старостенко
  Данило Гетманцев сказав, що привітав Зеленського зранку по телефону
Данило Гетманцев сказав, що привітав Зеленського зранку по телефону

"Вітав президента. Він надав список, куди запропонував перерахувати гроші. Я перерахував", – говорить голова президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Скільки грошей дав – не розповів. Зазначив, що "багато".

Автор: Анастасія Прокаєва
  Олексій Резніков привітав президента перед камерами
Олексій Резніков привітав президента перед камерами

Міністр оборони Олексій Резніков, який у Верховній Раді зустрічався з лідерами фракцій і керівниками парламенту, привітав президента перед камерами після того, як про це згадали журналісти під час брифінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 тис. грн від Шмигаля на відкриття бізнесу – як отримати гроші

"Пане президенте, з днем народження! Хай все буде добре. Добра, позитиву, окрім ПЛР-тесту", – сказав очільник Міноборони.

"Особисто не привітав. Сьогодні день народження моєї мами. Тож із нею святкую", – розповів член фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук. Чи даватиме гроші на запропоновані президентом благодійні проєкти – не відповів. Зазначив натомість, щомісяця дає близько 30 тис грн на благодійність.

Автор: Сергій Старостенко
  Давид Арахамія скільки грошей дав – не розповів. Зазначив, що багато
Давид Арахамія скільки грошей дав – не розповів. Зазначив, що багато

Данило Гетманцев, нардеп від "СН", голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики сказав, що привітав Зеленського зранку по телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дайте просто працювати!": ФОПи пікетують під Верховною Радою – центр Києва перекритий

"Подякував за роботу. За те, як він змінює країну. За те, що у мене є можливість працювати з ним разом над тим, щоб країна була кращою. Побажав йому порядних людей поруч. І аби Бог допомагав йому і нам зробити з нашої держави процвітаючу багату країну", – заявив нардеп.

Грошей на благодійність Гетманцев поки не давав, але не виключає, що зробить це.

"Щодо суми – подумаю. Благодійність – це точно не для реклами", – сказав народний обранець.

Нардеп від "слуги" Микола Тищенко привітав президента на сторінці в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Николай Тищенко (@nikolaytyshchenko)

"Верю в нашу победу! За нами сила, за нами правда, за нами народ! Сил, здоровья, терпения и Божьего благословения!" – написав Тищенко.

Чи став благодійником у якості подарунку президентові – не зазначив. Написав, що пам'ятає про це бажання Зеленського. І запропонував реквізити, кому можна допомагати.

Ще один народний депутат від "Слуги народу" Олександр Санченко також привітав главу держави у соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олександр Санченко (@oleksandr_sanchenko)

"Бажаю здоров'я та волі для досягнення поставлених цілей", – написав нардеп.

Також запропонував підписникам фонди, куди можна перерахувати гроші. Написав, що сам зробив це – обрав будинок дитини "Антошка" у Краматорську.

2019-го у свій день народження Зеленський подав документи у Центральну виборчу комісію, щоб балотуватися на головну посаду держави. Програму назвав "Країна мрії". Там обіцяв: закон "Про народовладдя" – владі будуть ставити завдання через референдум; зняття недоторканності з президента, народних депутатів і суддів; закони про імпічмент президента та відкликання народного депутата. Також - вибори до ВР та місцевих рад – за відкритими списками; позбавлення депутатського мандату за кнопкодавство та прогули; появу мирових судів; зарплату військовослужбовців на рівні стандартів НАТО; "нульову декларацію" для бізнесу – легалізацію доходів за 5 %.

Серед ініціатив було: засудженим за корупцію – довічна заборона обіймати держпосади і конфіскація майна; страхова медицина і обов'язковий щорічний медогляд безкоштовно;"освітні ваучери" здібним школярам; рік пільгового оподаткування молодим підприємцям.

Зараз ви читаєте новину «"Позитиву, окрім ПЛР-тесту": як Зеленського вітали з днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути