вівторок, 14 жовтня 2008 19:25

Посол Німеччини вважає, що позачергові вибори можуть віддалити Україну від НАТО

Голова Комітету з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеральної Республіки Німеччина в Україні Ганс-Юрген Гаймзетом, повідомляє прес-служба ВР.

Під час зустрічі обговорювалася внутрішньополітична ситуація в Україні і можливі сценарії розвитку подій.

Зокрема, Гаймзет відзначив, що "Німеччина у будь-якому випадку підтримуватиме Україну, але краще було б, якби українські парламентарії досягли внутрішнього консенсусу". Нові позачергові вибори у Верховну Раду України, відзначив Посол, "можуть віддалити Україну від НАТО і Європейського Союзу".

Голова Комітету Борис Тарасюк, висловлюючи свою думку щодо активності громадян і потенційної явки на можливих дострокових виборах до парламенту, відзначив, що "відповідно до соціологічних опитувань, 72% населення України негативно ставляться до проведення нових дострокових виборів, у той же час, у разі їх проведення, в них готові взяти участь 65% громадян".

Крім того, дипломати обговорили перспективи економічного розвитку Кримського півострова, міжнародну фінансову кризу і стан переговорів щодо створення зони вільної торгівлі між Україною і Європейським Союзом, пише Главред.
Зараз ви читаєте новину «Посол Німеччини вважає, що позачергові вибори можуть віддалити Україну від НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути