четвер, 23 травня 2019 11:11

Портнова допитали у справах Майдану: подробиці

Портнова допитали у справах Майдану: подробиці
При Януковичі Андрій Портнов був заступником голови адміністарції президента. Фото: Укрінформ

Екс-заступника голови Адміністрації президента-втікача Януковича Андрія Портнова у середу, 22 травня, допитали у Генеральній прокуратурі України. На допит він з'явився як свідок у справах Майдану.

"Уранці його адвокат зателефонував слідчим і попросив про допит. Адже у понеділок, 27 травня, Портнова не буде в Україні. Саме тоді його планували допитати", - розповів керівник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, передає "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прокоментував розслідування щодо нього

За його словами, попередній допит провели у середу. Ще будуть додаткові.

"На допиті повідомив про роль глави Департаменту спеціальних розслідувань Горбатюка і керівництва Генеральної прокуратури в приховуванні масових вбивств на Майдані. Тепер у слідчих буде трохи більше роботи, - вони повинні будуть перевірити зазначену інформацію, допитати своїх власних керівників і внести це все до реєстру досудових розслідувань. На допиті пробув 3,5 години", - написав у Telegram Андрій Портнов.

В Україну повернувся колишній заступник голови адміністрації Януковича Андрій Портнов. 21 травня він подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням п'ятого президента України Петра Порошенка у скоєнні злочину. За словами Портнова, Порошенко причетний до державної зради, спроби захоплення державної влади і перевищення службових повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Портнова допитали у справах Майдану: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути