четвер, 24 травня 2018 01:05

Порошенко підписав закон про українське суднобудування

Порошенко підписав закон про українське суднобудування
Порошенко підписав новий закон. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо збереження та розвитку вітчизняної суднобудівної промисловості". Цей закон сприятиме розвитку суднобудівної галузі.

"Необхідно зробити все можливе для того, щоб законодавчо забезпечити українську промисловість, зокрема українське суднобудування", – наголосив він, повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

Закон збільшує до 730 днів максимальний загальний строк безмитного ввезення імпортної продукції для її переробки на митній території України. Це створить додаткові можливості для розвитку вітчизняної суднобудівної та судноремонтної галузі, зростання її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тепер виглядають українські морпіхи - яскраві фото

Закон сприятиме розвитку водного транспорту України, суднобудівної та судноремонтної галузі та створенню нових робочих міць, внаслідок збільшення кількості замовлень на суднобудування та судноремонт.

23 травня відзначали 100-річчя створення української Морської піхоти. Цього дня 1918 року розпочалося формування першої регулярної частини - бригади Морської піхоти Української Держави.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав закон про українське суднобудування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути