субота, 08 грудня 2012 01:11

Попов вимагає від уряду роз'яснень, бо не знає, де взяти 4 мільярди в бюджет столиці

Попов вимагає від уряду роз'яснень, бо не знає, де взяти 4 мільярди в бюджет столиці
Фото: korrespondent.net

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов каже, що дефіцит бюджету столиці в 4 мільярди гривень його лякає.

Про це він розповів в ефірі програми "Шустер Live".

"Різниця між прийнятим бюджетом на початку 2012 року і в кінці року – це плюс вісім мільярдів гривень. Це те, що міська влада з службами у Кабінеті міністрів, знову ж таки, при підтримці президента, змогли додати, щоб місто не тільки функціонувало, а розвивалося. І дуже багато зробили в цьому році", - пригадав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День утримання Януковича коштує два мільйони гривень

"В бюджеті 2013 року мене хвилює дефіцит обрахований нами, він складає приблизно 4 мільярди гривень, - наголосив він. -  Для Києва це 25-30% нашого бюджету. Тому я як керівник повинен на третину скоротити те, що сьогодні функціонує. Наприклад, на третину кількість шкіл, громадського транспорту – все, що фінансується з бюджету. Якщо в минулих роках цей дефіцит був до 2 мільярдів і він вирішувався, то цифра 4 мільярди мене лякає. Бо як в процесі виконання бюджету це можна наздогнати?"

Попов також додав, що у такому випадку постає питання, як відсутність коштів роз'яснити киянам.

"Це питання не тільки голови адміністрації Попова. Ми маємо його чесно обговорити, і отримати від уряду певні рекомендації, чи довести переговорний процес до якихось домовленостей. Інакше ми матимемо проблеми", - вважає чиновник.

 

Зараз ви читаєте новину «Попов вимагає від уряду роз'яснень, бо не знає, де взяти 4 мільярди в бюджет столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути