Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 11:32

Полянчич: БЮТ- це політичний колгосп. А з хлопцями Черновецького треба рахуватися

Представник "Єдиного центру" Михайло Полянчич вважає, що партія повинна йти на вибори самостійно. Таку думку він висловив в інтерв"ю газеті "Дело".

"На моє глибоке переконання, партія, яка бажає відбутися і мати перспективу, повинна йти на вибори самостійно", - сказав він.

"Звичайно, я не відкидаю варіанти, переговори з різними політичними силами йдуть, і це нормально. Але я і мої соратники знаємо, як зробити так, щоб ми пройшли до парламенту, і ми зробимо це", - заявив Полянчич.

Відповідаючи на питання про ідею створення чергового нового блоку під Віктора Ющенка, він сказав, що це " нормальне явище".

"Такий блок з"явиться, це точно. Там будуть і Українська народна партія, і "Наша Україна", і, можливо, частина Руху. А інша частина піде з Тимошенко", - сказав він.

"Проте, якщо хочете знати мою думку, я взагалі ухвалив би закон, який забороняв би створення іменних блоків. Все це неправильно. Такі партії не мають ідеології і тримаються тільки на імені лідера. Що це за політичні колгоспи?" - додав Полянчич.

Відповідаючи на питання, чи веде ЄЦ консультації з іншими політичними силами, він відповів:

"Я вам чесно скажу - чіткої конфігурації на сьогоднішній день у нас немає, оскільки ще немає чіткої дати виборів. Ми навряд чи до когось приєднуватимемося. І ми нікого не просимо до нас йти, до нас йдуть добровільно. До "Єдиного Центру" приєднуються партії і політики без жорстких вимог. Ми ведемо переговори не тільки з партіями національно-патріотичного напряму, але і з громадськими організаціями".

Відповідаючи на питання, як просуваються переговори з блоком Черновецього, він сказав: "Там відіграють роль молоді амбітні і професійні хлопці, яким Черновецький дав дорогу. Мер Києва всім довів, що він може вигравати вибори, тому з його політсилою потрібно рахуватися".

Кажучи про те, чи увійде секретар РНБО Раїса Богатирьова в яку-небудь політичну силу, він сказав:

"З великою повагою ставлюся до Раїси Василівні, вона дуже інтелігентна жінка. Мені здається, що вона поки залишиться на високій посаді секретаря Ради нацбезпеки і оборони".

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Полянчич: БЮТ- це політичний колгосп. А з хлопцями Черновецького треба рахуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути